România, la înălțime, de Paște: delegația tricoloră a câștigat Europeanul de Culturism și Fitness VIDEO

0
Publicat:

Culturismul și fitness-ul românesc marchează încă un triumf la Campionatele Europene de la Santa Susanna, confirmând că dominăm această competiție datorită unui sistem de pregătire de elită la care se adaugă munca și sacrificiile sportivilor despre care Adevărul a publicat un amplu reportaj aici.

Gabriel Toncean, alături de Vasile Șerban, campion european la aproape 74 de ani! FOTO: Facebook
Gabriel Toncean, alături de Vasile Șerban, campion european la aproape 74 de ani! FOTO: Facebook

Acum, în cele patru zile de concurs la Santa Susana (Spania), delegația tricoloră a avut un bilanț fabulos cu 53 de medalii de aur, 28 de argint și 35 de bronz! Cu acest total, România a devenit campioana europeană pentru al treilea an la rând!

Dedicăm aceasta victorie familiilor noastre care, prin efortul si sacrificiul lor personal, au fost alaturi de noi, precum si tuturor românilor care iubesc si prețuiesc sportul. Pentru România!“, a scris Gabriel Tonceanu (vicepreședintele Agenției Naționale pentru Sport) care a însoțit delegația tricoloră la Santa Susana.

Având în vedere dimensiunea acestui rezultat impresionant, echipa României va fi primită, astăzi, la Salonul Oficial al Aeroportului „Henri Coandă“, la revenirea în țară, în jurul orei 17.10.

VEZI IMAGINI DE LA EUROPENELE DE LA SANTA SUSANA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite